top of page

Hiške za mucke: na kratko o nas

Updated: Jun 28, 2022

Pozravljeni mačji ljubitelji!


Mjau


Smo manjšča skupina ljudi zagretih za idelavo kvalitetne mačje opreme iz lesa in drugih obnovljivih materijalov. Pri nas smo usmerjeni v čim boljši izkoristek lesa, praktičnost in videz izdelkov, ter pa na proizvodnjo čim manjše količine odpadkov. Stran je namenjena vsem mačjim skrbnikom in oboževalcem. Gotovi smo, da na naši spletni trgovini najdete vsaj nekaj zanimivega, če pa imate slučajno kakršnokoli idejo ali pa željo za nek izdelek po meri, nas pa vsekakor kontaktirajte preko elektronske pošte ali pa kar preko telefona vsak delavnik med 9. in 15. uro in se z veseljem lotimo projekta.




Že od malega sem zmeraj v bljižini mačk in od vedno rad izumljam in izdelujem stvari. Svojo strast do lesa pa sem pobral v lesarski šoli, po zaslugi prof. Gabi Dolenšek.


Cilji za prihodnost


Zmeraj nam bo cilj izdelati čim lepše, trajnostne, trpežne in čim bolj okolju prijazne lesene izdelke.

Kaj še čakate?

Kontaktirajte nas, objavite svoj blog ali pa naročite nekaj prek spletne trgovine. Zagotavljamo vam zadovoljstvo z izdelki in 30 dni da izdelek vrnete, mi vam pa povrnemo denar in vse stroške če z izdelkom niste zadovoljni, tako da lahko brezskrbno nakupujete.

4 views0 comments

Comments


bottom of page